Solig kväll

Mmm det är verkligen härligt, har precis kommit hem från en långpromenad, var jätteskönt, solen lyste jätteskönt och jag var helt ensam på den långa grusvägen:) Det är den enda bra grejen  med att bo utanför stan, att man får vara själv när man verkligen vill det.

Har varit i skolan och varit på salongen och haft modeller, jobbigt jobbigt, var så segt att stå inomhus när solen lyste så fint utanför, var jättesugen på glass också, romrussin och saffrab, mummmsi!

Valborg då, puuuh förvirrande, trodde först jag skulle vara i stan men eftersom det verkat rinna ut i sanden har jag bestämt mig för Söderköping till en början iallafall, känns lite snopet att börja bestämma sådant såhär kvällen före men sånt som händer. Nae ska väl ta och kila, tänkte lägga in ett roligt klipp från morgonsoffan, mitt nuvarande favorit program som gårpå svt 1 onsdagar kl 21.30:)

http://www.youtube.com/watch?v=HJ-kHmkIY78&feature=related

Back on track

Japp nu är jag hemma igen, våran klassresa va gryyyyyyym! det var helt sjukt vad roligt vi hade, vi festade, shoppade, studiebesök, promenader goda resturangbesök,många skratt från rummet, och mkt mkt mera!

Kan göra en kort summering av resan:
 Torsdag- Resan dit, liten sväng på stan, växlade pengar. gick på italiensk resturang, drack vin och blev såå tighta med italienarna, gick hem lagom onyktra, sådär skönt onykter ,men man är inte bakis.

Fredag- Studiebesök på ett slott, woooooho. sedan en tur på stan, köpte dricka och åt mat. Förfest i vårat hotellrum med hela klassen+ lärare, men dom gick sen, vi blev senare tillsagda av en gäst för vi väsnades för mycket, hörde sirener från polisbil, jag orolig som jag är rolkade som att de va åt oss, så jag började härja och springa ut, gick till kareokebar, askul, snodde en låt från en tjej som sedan började lipa. Träffade Anders &Co, de visade oss ett riktigt glassigt ställe vid namn Emma, var huuuur grymt som helst,asbra musik, moget och roligt folk, LYCKAT!

Lördag-  Stan, fanns mkt bra affärer, lunch,powernap, åkte till Backen, (ett mindre tivoli) åt mat , åkte karuseller och åt godis och blev barn på nytt ) åkte till hotellet, började prata massa historier för varandra och satt och skrattade som aldrig förr.

Söndag´- Bussresa hem, kom hem ca 17.00:)


Kommer aldrig glömma den här trippen, hur roligt som helst, bilder kommer senare, hihihi.

Lägger in ett extra, bara för dig!

Hej Sanna!

Hoppas allt är bra, jag mår hur bra som helst. Just nu sitter jag och kollar lite bloggar, jag har precis varit ute på en promenad, vad har du gjort en solig efermiddag som denna?
Tack snälla för inbjudan, jag kommer, du är förresten bjuden till mig också, den 5:e Juni!
Snart har jag packat allt, och jag lovar att jag ska tänka på dig när jag sitter nere vid stan på en uteserveringen mitt i Köpenhamn och bara njuter! har du börjat gilla öl? bra, då har jag äntligen någon som jag kan dricka det tillsammans med:) Nu ska jag duscha och sedan titta på tv och dricka kaffe, vi kanske kan "skoja" (som man sa i 6:an)n någon dag? Vi hörs när jag kommer hem raring! Ta ha o di!  hahahaha!

image82

Snart bär det av

Och vi kommer ha så himla roligt, hoppas på fint väder och glatt humör:)

Vi hörs när jag kommer hem, Tooodelooo!

Vix är glad!

mmm, har så mkt att se fram emot nu.kul kuuul, idag pratade vi mycket om studentbecka och hur vi skullelägga upp det med våra grillkvällar i parkerna med mera, jag och tessan bara ryste :) säger man så?

Såg en skitkul grej på skolgården idag, några elever som gjorde en musikvideo ute, med värsta kamerorna, en koreankille eller vad det va började breaka och dansa lite robot dans , alla satt och asgarvade, men han var riktigt nöjd och han gick in för det till 1000 % och var hur nöjd som helst, det värsta var att killen verkligen sög.

Annar har det varit en lugn och skönt dag, imorgon blir de en lite visit i skolan, ska skriva prov sen ner till stan, sola och växla pengar sådant pyssel är kul:)

Dags att kila, det är ju Desperate, Glöm inte det för guds skull gott folk:)

Puss & Kram vi ses på stan!

image81


Sol, sol,strålande sol

Underbart! allt är så mycket lättare och roligare när det är fint väder, bara den grejen att kunna sitta på uteserveringen gör att fika bli ännu roligare än vad det brukar vara :) Hade en jättemysig dag, skola, körlektion och glass på Halvars(premiär) och en kaffe på fräcka, fint:)

Snart är det dags för Danmark, ska ha min söta resväska som jag köpt på myrorna, jag och Tesseli ska glida med våra snyggingar i Köpenhamn, lovar att ta massor med foton när vi är där så ni får se hur vi haft de.Imorgon eller onsdag ska vi växla pengar, svårt att veta hur mycket man ska ta med sig? 4 dagar hmm..

Men dags att kila, ska fika lite, mamma har bakat sockerbullar, bra att jag äter det när jag var ute och gick 6 km :/
plusminusnoll.

Men men, ska kila, Sanna ringde precis :)

Sooool!

Älskar det verkligen, känner hur pigg och glad man blir av bara lite sol:)

Helgen har bestått av fotbollstittande, utgång, (väääldigt spontan sådan ) förlåt om jag inte hörde av mig till alla men somsagt bestämde oss väldigt hastigt och lustigt, men de blev ju lyckat!, ingen annan som var speciellt på heller lät de som, men så är de ju oftast helgen innan löning, men de va mkt folk ändå!

Denna dag har varit skön, har gått promenad, sett lite fotboll, suttit ute och fikat och bara haft det hur bra som helst, hade ett långt och roligt samtal med syster som verkligen behövdes kände jag, mmm vad jag tycker om henne :)

En ny vecka är på gång och den kommer vara ungeför likadan som alla andra veckor, haaaaaaaa, skoja bara!

Måndag- skola, körlektion
Tisdag  -  skola, sola?
Onsdag- skola, körlektion
Torsdag- Köpenhamn med klassen, festande till tusen, studiebesök, dricka öl på uteservering,shopping
Fredag -  Samma där!
Lördag- Samma där!
Söndag- Samma där! 

Så ser min vecka ut gott folk, hoppas ni kommer ha en fortsatt mysig eftermiddag och kväll, Hedda!

En blandad Torsdis

mm, dagen började bra, har ju bara en  lektion på torsdagar så det är ju inte helt fel, sedan käkade jag emd vickyslicky, sedan bar det iväg till körskolan. Det gick hyffsat men det är alltid något som är fel, hatar att de ladrig är 100, blir liksom lite opepp då, men det är sånt man får ta om man är en sopa  till bilförare. Men en positiv sak med körskolan var att jag bokade halkan idag iallafall, skönt att de bli av med den iaf!

Sedan inträdde eftermiddag, jag fick huvudvärk, blev trött, solade blev röd och fräknig, wooooho, hot!
Efter det, hemkomst, allmänt tråkigt , rastlös, sedan kom kin farbor och hans fru(gillar inte att säga moster) dom är från norrland och jag träffar dom ungefär varannat år, då kan ni ju tänka er hur tajta vi är liksom;)
 Min farbror tycker jag är en liten fjortis som strosar runt och inte gör så stor nytta med saker och ting, men de kan bero på att mina kusiner (hans döttrar, Diana och Annie) är så olik mig och Hanna, speciellt mig. Dom är blonda, vi är brunhåriga, dom är långa, vi är korta, dom är muskelknuttar, vi äger inte en muskel, ungefär så står de till mellan oss;) skönt att de märks att vi är släkt  fast dom är trevliga,kan dock inte säga att jag känner dom, nu har jag inte träffat dom på snart 2 år.
Däremot är de andra kusinerna som syskon, vi har så jääääkla kul ihop, helt sjukt <3


Men men det jag ville komma fram till vara att jag känner mig lite halvt depp till och från, har nämnligen förlorat en guldklimp, kan inte riktigt släppa det, kommer kankse aldrig göra heller, jag tror faktiskt inte det kommer lösa sig, känns verkligen inte som att den här personen vill ha med mig och göra längre, väldigt ledsamt, och ärligt talat känns det inte alls bra. :/

Tack för mig, vet att de är trist att läsa depp inlägg,men så kan de vara ibland.

Lilllördag

Förstår inte varför de ska kallas för det, ingen som festar på onsdagar, möjligtvis torsdagar kunde kallas för det istället! Men nog om det.

Idag har jag ätit pizza med mina snuffisar, Frida, Vicky,Tessan och Danni,herreud sämsta pizzerian tänker aldrig mer gå dit, jag fick min pizza efter 35 min, tessan och dannis var kalla, och usch fu bläääh, vi klagade 100 ggr och när vi gick ut skrek Frida, Aldrig igen!! hon laddade som fasen för och skrika, de roliga var att hon skrek de precis när hon öppnar dörren så han i kassan inte kan göra något sen springer hon, och jag var nära på att kissa på mig, ställde mig mitt på parkeringen emd benen i kors! låter kankse inte kul, men jag lovar er de  var det verkligen!;D

Idag har jag även gjort  bottenfärg och slingisar, är helnöjd:) känner mig ljushårig, men andra kanske inte ser ngn större skillnad, inte vet jag, har inte visat mig :p men slingorna är guld/bruna, lite olika vilket ljus man står i, men jag känner mig nöjd, orkar inte med att folk tror att jag är utländsk, inget fel så men är man svensk vill man kanske tillhöra sin nationalitet lite.Kollar inte folk på ögonen som ör ju blå, att de ska vara så svårt.

Annars har de väl inte hänt mycket mera idag. Har körlektion imorgon, en dubbel, sen ska jag boka halkan imorgon med.

måste bara tipsa! seeeee morgonsoffan kl 21.30 ikväll det är så himla sjukt kul, jag lovar ni kommer garva ihjäl er om ni har samma humor som jag såklart, :P

Men ska kila, ha de bra , puss och kram skumbanan! 

Det här är Hannis dag!

Grattis!!!


image80

Idag flyttar hon och William in i en större lägenhet, saknar henne!

Acne

                                                   

Sorry

He´s mine , and only mine;)


image75

Monday

En måndag som snart är slut. Har varit en bra dag, har haft muntliga nationella, de gick bra , puuuuh!
Gillar dock inte att vissa ska särbehandlas :/
grejen med nationella är ju lite att alla ska göra samma grej för att kunna jämföra liksom:/

Blev sedan en sväng på stan med Tesseli, hann med att sola, köpa kuvertväska och skor till balen, skönt att ha det gjort iallafall :) Sedan blev det en Hasselnötslatte på waynes.
Sen var jag hemma och åt, gick en promenad och avslutade med en tripp i skogen och plockade vitsippor med mamma, det var faktiskt jättemysigt i vårvädret :)

Den här vekan är LÄXFRI! kan ni fatta? inget plugg, däremot massor annat men ändå, sååååå underbart, jag ska njuta varje minut ;)
 
Nu bjuder jag på en gammal bild på Karl när vi var tillsammans och var påväg hem från en sommarfest, gud vad tiden går fort när man tittar på kort!

image74

Full? hahaha.

Accessories

                    


Ska snart köpa balskor och utspringsskor, tror det blir imorgon faktiskt, det är jättesvårt att hitta några som verkligen passar och man tycker om, vill ju gärna kunna använda dom lite efteråt också.

Nu är det söndag och snart e ny vecka. Den här veckan kommer bestå av, gesällträning,körlektion, bokning av halkan, muntligt nationelltprov, provning av studentklänning och egen hårvård.

Dags att kial snyggingar , Peace!

Fin fiiina glajjer

image68

"jag tror verkligen jag är en hästtjej"

God förmiddag allihopa:)
Igår blev det middag hos Karin, de va mys,blev ett riktgt snack med Sophie om hennes studentvecka som blev lite annorlunda när hon fick dras med ett par kryckor, men stoppade de henne? NOOOO, det är så de ska vara, inget kommer stoppa mig den veckan även om jag hamnar i rullstol!
Tjejern drog ut, hoppas ni hade kul, jag som sagt backade, men kanske tar igen de nästa helg? 

Vi kom in på memmes polle som hon har, vi kom ihåg en förfest när jag memme och sanna pratade om att vi skulle få rida på memmes häst någon gång, då sa Sanna " Jaaa jag vill rida ! Memme- har du ridit förut?
- Sanna Neeej, men jag tror verkligen jag är en hästjej! haha, lät så himla roligt, hon hade sån inlevelse,
vi får se hur de går, jag har iallafall mina snygga ridkläder som står och skräpar i pannrummet, undrar om jag får på mig mina vinröda tighta byxor igen? haha återstår att se ;) Heta är dom , inget snack om saken!

Mamma drog en jättedålig Göteborgsvits igår; Har ni swimmingpool?,Nej men vi har damm under sängen.

Sämst!  Men men, dags att plugga och dricka kaffe och äta hallongråtta.
En stooor lördagskram till Amanda som tog körkort igår! 


Tröttare än aldrig förr

Mina påsar hänger nere vid fötterna nu, jag är SLITEN! Men nööjd för den här veckan har jag varit sjukt ambitiös ,ganska imponerad av mig själv!
Viktoria har åstakommit: 2 körlektioner, Ett teoriprov, gesällträning ,ett småföretagande prov, ett snack på ett kanske jobb i höst plus lite fritid på det :)

Helgen då gott folk?
Då ska jag berätta att det nu för stunden inte händer ett piss, elelr jo lite ska på middag hos Karin imorgon för att fira söööta Memms som fyllt  20 ååår :) Ska äta god mat och mysa, men sedan ska brudarna traska utåt men jag backar faktiskt, som sagt orka släpa på påsarna liksom ;P

Lördag? Inte en susning, skulle kunan tänka mig att hitta på något skojigt, vi får se vad som dyker upp helt enkelt:)
                 Jag är öppen för förslag..Men söndag blir de att plugga inför mitt tal om saga och sanning på svenskan,
                  jag ska prata om otrohet, visste ni att 6 av 10 svenskar har varit otrogna, helt sjukt ju! usch..

                      Men men ska kila, Tjollahopp!



image67

En sån puppy vill jag ha, LULLISAR där!!


Wiihuuuuu;D

Jag klarade teoriprovet idag, är lättad, kan stryka en jobbig sak från listan, nu är de bara kämpa på resten :)

Har firat med en jättegod middag, snart blir de efterätt, då de blir marängscchhwiiz hahaha, vet inte hur de stavas, skiter i de också faktiskt ;D

Men kul att man har ett annat prov imorgon bitti som jag inte pluggat något på, men de får gå som de går faktiskt.
Nu ska jag lyssna på den här uuurmysiga låten som är Fridas, Vickys, Tessans och min låt lyssnade sönder den i fredags;D

Miss Li-Sorry he's mine, klockren text!
 

Tjillivippen!

Russia inspererad fredag

image66


Tessanovisch & Vickanovisch Goes to Russia, på förfest ;)

Tessans och mitt nya fynd från myrorna

Jupp vi har shoppar väskot till våran Danmarkstripp den 24/4, vi är riktigt nöjda, hur söta som helst är dom, de ser lite stora ut på bilden, men är lite mindre i verkligheten,Tessan köpte även sjyssta bågar ;)



image65

Keep it up

 Måste bli bättre på att blogga, har varit mkt senaste tiden. Helgen bestod av födelsedagsfest för Fridis, sedan utgång, lördag, tacokväll med breewdsen, gööörmysigt! Idag blev detn en tur till Gryts Pensionat och äta middag med mormor&morfar, familjen plus kusinerna.
Jag är så glad över min underbara släkt, vi är så tajta, iaf kusinerna men det beror nog mycket på att vi alla är hyffsat jämngamla med varandra, de flesta brukar tycka att träff med släkt, födelsedagskalas med mera är lite trist och stelt men för min del är de inte de;)

Nu sitter jag och kollar svenskan, ska ha nationella prov, muntlig, ska välja en bild och en text, har verkligen ingen motivation till de känner jag.  Blev så underbart glad över det fina vädret i lördags, jag och pappa satt ute och solade och jag fick en liten liten antydan till rand efter linnet, nöjd var jag !

Slänger in liten olika bilder, alltid kul!

Nu är de dags för Flightplan på fyran Over and out!


                                




                          




Vad hääääänder??

Jooo massor med saker, har klarat teoriprovet till gesällen, mm mycket nöjd, kan iallafall stryka en sak och kasta alla äckliga papper och anteckningar. Våren är här! trodde jag igår, vilket inte riktigt var sant imorse, hade hoppats på en fika i vårvädret idag men den fick vänta helt enkelt,

Det var iallafall hur galet som helst på kryssningen på både gott och ont :/ men var kul att vara någon annanstans att festa iaf, buss och grejer, mys tycker jag :)

Helgen jooo blir nog utgång till fredag, lör? hmm mysdag med mammi på stan möjligtvis, sedan plugga lite, som vanligt!

Blev jätteglad imorse när jag fick sms av Ida Hagernäs, hon ville att jag skulle komma upp till henne i Stockhlm och bo hos henne i helgen, de lilla pinglan, skönaste tjejen är de verkligen! :) Men kanske blir nästa fredag,har inte sett henne på lääänge, hon ska inte jobba med mig i sommar heller, en stor sorg men jag får klara mig med jacob och de andra. Får se om jag bjuder på de få bilderna jag har från kryssningen,

Tjillevippen!


oj blev inga bilder, kanske kommer e
senare!!