Vilken helg.

Så rolig helg jag har haft,tack alla för gott sällskap, jag känner mig iallafall redo att jobba nu efter en veckas semester:)









Nu är det

Feeeeeeeeeeeeeest, nu korkar vi upp gott folk;)



En väldigt lyckad dag i huvudstaden

Var så otroligt skönt att komma på bort lite bara över en dag med mina två sötisar J&M, hittade ganska bra välbehövliga grejer. Vi gick runt i massor butiker, fikade och åt god middag på söder, vädret var perfekt så vi var på topp:)
 
Kom på att top shop är alldeles för överskattat, för dyrt och fö tråkiga kläder, man måste alltid gå in där men köper aldrig något, kanske bra jag som tycker?!

Idag har jag gjort allt möjligt, tider bara springer iväg, den är redan 16? oooh hard, måste hinna emd motion och matlagning:/ jaja, ha en fortsatt trevlig dag och kväll:)

Här är mina köp.

         

Plus lite andra småsaker, tex, skärp/band och läppstift:)

Ledig

Idag är jag ledig, och jag har faktiskt lite semester, börjar jobba på måndag, kände att jag behövde lite vila, har varit så mycket ett tag. Så idag tänkte jag pyssla lite med allt möjligt, har precis städat, ska snart ut och jogga, sedan i efter iddag blir det att klippa Y&B sen bär det av til Annis för en liten filmkväll innan hon sticker till hälsingland :)

Igår provjobbade jag på Modeklipparna, det gick faktiskt över förväntan och jag känner att man kommer utvecklas där, känns väldigt bra. Så kul att jobba tillsammans med Vicky och Tess också! Alla var verkligen jättetrevliga och det var inga konstigheter att det kom en ny dit, man smälte in ganska bra och det kändes skönt.
Lite roligt att ha ett eget visitkort som man kan dela ut hihi. Men jag och Vicky har samma efetrsom vi har samma namn hehe. Men men kanske skriver lite mera sen, ska ut nu , Tjingeling!



Personalen på modeklipparna, en del a det iaf, vissa har slutat!

Better to what they told ya, better do what they told ya!!!

Hugo, alkohol, dans, prat, headbang till Rage Against the machine- killing in the name haha:)

Helt enkelt sjukt kul.

Nu blir det fika och fotbollstittande, imorgon gäller det, provjobba på modeklipparna :)

En hejdundradens kväll igår!

Tack alla för en jätterolig kväll! 
Och ikväll är vi på´t igen bara ;)




Nästsistadagenpåjobbet

Så skönt att börja med något annat jobb nu, känner att badet har fått nog av mig och jag har fått nog av badet.
Dags att göra andra saker nu, jag känner mig helt enkelt redo för  Modeklipparna. Vicky såg du mig när jag kom in dit i förrgår?;) Ska bli skönt att ha två vänner vid min sida på jobbet , mys=)

Imorgon som sagt sista arbetsdagen, sedan blir det hem och äta, ut och motionera och sedan in till stan och partaja med tjejerna!
Blev så himla glad , var inne på sthlm streetstyle igår och tittade, så såg jag lite bilder och kom plötsligt på två kavaj/jackor som jag har hängandes i någon garderob, jag började rota och hittade de ena, jag blev överlycklig!, det roligaste är att den är sydd så den är lite annorlunda iallafall, och det andra är att jag nu har flera höstjackor så man verkligen kan variera lite på ytterplaggen det gillas mycket hos mig.

Nu ska jag kila, men slänger in en bild på kavaj/jackan :)




Ciao!

Flytta hemifrånfeber.

Är så sugen på att flytta hemifrån, men jag vet att det inte är alls rimligt just nu. Har ingen flytta hemifrånbudget. Men nu har man något att spara till iallfall.
Så mysigt att bara ha sitt egna, man får bestämma färger och möbler helt själv. Ska bli så mysigt och bjuda hem vännerna på middag, men jag undrar hur det ska gå eftersom jag är ganska kass i köket, men det får man lära sig.
Kom på förut att jag har fått ganska mycket fina saker av släktingar , studenten fick jag ganska mycket sånt, jag hade ju önskat mig det också. Tänkte visa några av mina favoriter.

   
    

     



What a good day.

Har hunnit med så mycket idag , powerwalkat twice, gått på stan, betalat resan, fikat, jag känner mig nöjd.
Men jobb imorgon, då är de det sista arbetstagarna på Badet, jobbar fram till fredag sen är det slut.  Så skönt med lön ska det bli, då ska jag köpa min efterlängtade nike träningstights, vill verkligen ha dom!

Köpte en skinnjacka idag som jag bara sprang på, tycker om den väldigt mycket så jag känner mig mycket nöjd med mina köp, thailandsresa och skinnjacka;D Jessi köpte också resan och en annan skinnjacka, sen ska vi köpa tights också, värsta köper samm så är de inte men båda är behov av det just nu hehe.

Haha en rolig kommentar som båda skulle säga samtidigt efter våran otroligt starka chilikyckling på Chili
: "En cigg på det här och det börjar brinna i käften"

 Ha en fortsatt bra kväll ;)





Den nyinköpta!

Förresten en till låt kanske?- Justice med d.a.n.c.e ,som J brukar säga, "en riktig Hugolåt" hahaha ;)


Ciao!

Jesus walk with me.

Med Club 8, är nog bland den finaste låten jag hört, man blir helt varm och lugn i kroppen, om ni kan ladda ner den.
Idag är det sol och jag blir så glad, har precis varit ute och gått/joggat. Det var varmt men guuud så skönt det är att röra på sig när man väl tar sig ut plus att man känner sig så nöjd med sin prestation.

Idag ska resan betalas det ska bli skönt att ha det fixat så man bara har planerandet och längtan kvar.
Jag och Jessica ska åka in lite senare idag och efter efter en runda på stan ska vi möta upp Annis som är på Cubus idag, så ska vi ha våran efterlängtade fikastund, dom kan inte bli misslyckade.
Musik, sol och fika tycker jag är livets passion :)

Dags att kila och se till att njut av solen ni som kan:)

Bye bye!



Kan man verkligen få nog av sommaren? ;)


En skön måndag.

Än så länge, går runt ensam i huset och sjunger med till låtarna på radion, dricker lite kaffe, städar lite och kollar bloggar.
Älskar sådana dagar, när dom inte inträffar för ofta för då kan man verklgen njuta av att inte göra något alls.

Idag tror jag skolorna börjar, känns såklart lite konstigt att inte gå alls, men som jag och jessi sa till varandra förut så känns det ändå ganska naturligt att inte gå dit nu, känns som man är färdig med det iaf ett par år framöver.
Klockan är 13.20 och jag och jessi har redan haft 2 samtal, hur ska detta sluta? haha, ska troligtvis titta på fotboll tillsamamns ikväll och det inte öser ner. Har verkligen kommit in i en liten sportperiod, kollar på Os konstant eller lyssnar på radion, tycker de är himlans kul att följa alla , speciellt svenskar.
Jag tycker det är kul med det här med alla olika nationer, alla pratar om att svenskarna är så duktiga för att vi är liten nation med så få invånare. Då skulle jag vilja säga, hmm Jamaica har 2.5 miljon invånare och slår världsrekord och tar guld efter guld, måste säga att jag är grymt imponerad av dom, kul att några kommer och konkurrerar med Amerikanerna.

Från det ena till det andra, jag funderar starkt på att klippa till en lugg, den ska inte vara jätteplattat eller helt perfa, det kan få hänga lite som den vill, tycker det är väldigt snyggt när hösten börjar närma sig, så kan man gömma sig bakom luggen lite hihi,finns väldigt många fina olika luggar, och ingen ser likadan ut som någon annan i lugg, det är bra tycker jag :)


                                           Kanske något sådant?

Är jag rensad?

Nu när jag inte har druckit en droppe alkohol den här helgen känns det nästan som min kropp har fått sig en liten rensning, man känner sig friskare, piggare och nyttigare. Ordet nyttig by the way är väldigt överskattat, måste man vara nyttig? man måste njuta av livet, däremot ordet hälsosam låter bättre, man äter gott men det går inte till överdrift.
Fråga mig inte varför jag började prata om dom där orden, men ibland gör man så, känns som att jag gör det ganska ofta men men..

Igår blev det lite filmmys hos familjen Nathanaelsson (kuisnerna) kaffe och blåbärsmuffins, mycket smarrigt :)
Idag är det jobb och jag är fruktansvärt nöjd över min jobbdag idag, dels för att det är bra betalt på helger men också att min familj är bjuden på en konfiramtion idag som jag inte kände för att gå på för fem öre speciellt inte i detta regn.

När kommer den häftiga vändingen med det stoooora högtrycket? lite mera sol skulle vara härligt, men jag gillar även höstmyset men det skulle kunna får vänta lite till. Vill fortfarande gå utan jacka och öppna skor :/

Jag saknar redan Anna och Jessi efter en helg utan dom, Ett stort grattis till Annypanny som har fått jobb på Cubus,det är du värd!  då kan vi alla tre luncha på dagarna , mys tycker jag, sådana vardagsgrejer som gör att dagarna blir lite roligare helt enkelt jag gillar att göra roliga saker i veckorna känns som att man uppskattar det mera, eller det blir mera som en liten bonus i den vanliga rutinerade tillvaron.

Nu börjar tyvärr min idag inte så roliga lunch lida till sitt slut. Men det gär inte så mycket för jag slutar om två timmar. Då ska jag ta en varm dusch och bara slappa i min otroligt sköna morgonrock.

Ha en fortsatt bra dag!

För vi har

bokat biljetten till thailaaaand;D känns ruskigt bra. Ringde till Resia idag direkt efter Anna och bokade, vi kommer hamna på samma flyg alla fem, kommer bli jättekul. Vi åker 30 december och jag och Jessi ska stanna i 3 veckor, kommer bli helt underbart! sola, bada, festa, strandpromenader, utflykter.

Så härligt att ha något att se fram emot när mörkret kommer ifatt oss här i La Suede ;)

Helgen kommer bli alkoholfri vilket känns väldigt bra. Är ledig hela nästa helg och några dagar framåt innan jag börjar inne i stan,
Var förresten på lite afterwork med personalen på Modeklipparna.Ett väldigt trevligt gäng som jag tror kommer trivas med jättebra ska bli spännande men ändå lite läskigt.

ett stort grattis till Tess som fyller 19 år idag, grattis!;D hon ska nämligen till Turkiet med sin Patrik ikväll, ha de så bra där och sola och njut ordentligt!

Det var allt för mig ikväll.

Take care.



Paradiset Krabi.

jobb och inte mycker mer.

Jobbat idag, var helt okej på jobbet  fick ju faktiskt se solen lite då blev jag glad:) ska ju tydligen bli skapligt väder på fredag/lördag, inte mig emot. Idag njöt jag av en jättegod lunch tillsammans med jackie, kinamat blev de så sjuuukt gott, måste ändå säga att kinamaten är snäppet godare!

Imorgon är de delfotografering till bröllopsmässan har börjat lite med förberedelserna, vad mycket det är, men jag 'r en riktig projektmänniska, jag gillar att genomföra stora projekt tror man lär sig mycket, dels om det man arbetar med men också att samarbeta jag gillar de iaf :)

Snart är de dags för den årliga kantarellvandringen, tänkte ta de i helgen, svampplocking måste jag säga är jag nog ganska överlägsen på, den jag slår på svampögonen är jag obesegrad ;P

   Dagens låtar blir:
 *Dilba-easy( den i rustareklamen väldigt mysig),
 *Starpilots-in the heat of the night.



Ha en bra kväll allihopa!


Söndagskväll

Söndag igen, jobb idag, jobb imorgon, jobb på tisdag. Idag såg vi en film och Satc.
Igår blev de lite kräftskiva hos Palm, mycket trevligt måste jag säga, tack för gott sällakap och goda kräftor hörrni:)
Efter det blev det utgång som också var väldigt rolig, bra musik och bra människor, (till största delen)

Måste säga grattis till lilla john om fyller år idag, grattis! han fyller 16 år, min kusin är de jag pratar om;P
så efter jobbet var jag där en stund och åt lite tårta bland annat, gatt!

Nu längtar jag verkligen till Modeklipparna alla verkar vara jättehärliga, skönt att ha en jobb i höst tycker jag.
Kul att jag blev bjuden på personalfesten också, skulle vara svinkul träffa alla utanför arbetet:)

Veckan kommer bestå av jobb, kanske sthlm? ,lite afterwork kanske och lite uppfräshning av håret både på mig och mina kunder.

N ska jag kila, ha en bra kväll i höstrusket:)



 

Sommarbild från Sanden.


Friends

Är nog det andra viktigaste man har näst efter familjen, ibland kan vänner vara ens familj. När något händer är det ett slags prov på vad man har för vänskap och om man har någon överhuvudtaget. Vissa vänner kan man bara göra vissa saker med. Andra vänner kan man göra precis allt med. Med vissa pratar man bara om helgens händelser och om dom där snygga byxorna på Monki. Andra kan man verkligen gräva sig in i och prata om seriösa saker ,verkligen berätta att det kanske inte är så himla bra som man alltid säger till folk när man möter dom på stan för att det går snabbast att bara säga att det är bra istället för att berätta hela sanningen.
Måste man berätta sina ädla sanningar för alla sina vänner då? Inte för alla vänner men för dom allra bästa. Ibland behöver man inte ens säga att något inte är bra, det kan vännen se själv.

En riktig vän behöver man inte ringa varje dag och prata med, man ska veta att den finns där. man ska ge och ta. Kunna vara så jävla dum i huvet med och vara jävligt seriös med. Man blir inte småsur på varandra, man stör sig inte på småsaker hos den eftersom man accpterar vännen precis som den är, det är ju oftast anledningen till varför man umgås så mycket med den personen för att man tycker om den precis som den är.

Har inte bilder på alla men här är några på personer jag tycker väldigt mycket om.

       

Last night

Fan va kul vi hade!