Lite nya inköp.

         

Min helg.

Min helg har verkligen varit kanon. Jag har jobbat hela helgen men ändå hunnit med massor med roligheter i fredags var det middag  och vinkväll på La Uva med Esteticagänget, hur mycsigt och gott som helst!
I lördags blev det middag med syrran och hennes pojkvän plus familjen, sedan en sväng hos Jimmy med Jessica och Tess och söndag jobb och Sedan Gröna Lund med Jonte, väldigt kul ,med en tripp, sommarkänsla!

Nu sitter jag här hemma och har klippt farmor och farfar, ska sen in till Estetica där dom ska fixa mitt hår, klipp färg och sling ska bli skönt :) Väntar på lilla högtrycket som ska komma vill sola och bada! Är förresten ledig en vecka nu, min  semester : på hela sommaren :(
  Ha en bra måndag!

Hej hopp!

Sitter jag här igen, helt slut är jag, jobbade 6.30-16.30, riktigt segt pass måste jag bara tala om men gillar ändå det här lite tidiga på morgonen när staden inte riktigt vaknat än och det känns som det bara är jag som uppe just då. Hyffsat bra väder har det varit iaf och idag på lunchen kom en kaja och nalla min mat så jag var tvungen att åka och köpa sallad istället, gillar inte fåglar alls!

Imorgon 'r jag ledig, ska bli skönt måste ladda eftersom jag jobbar hela helgen och allt, jag tycker inte om att jobba helger när alla andra är lediga. Ska gå på stan med mammi imorgon ska försöka hitta sandaler, parfym och en klänning vi får se hur det går ska bli mysigt eftersom det känns som att det var jättelänge sen jag köpte något till mig själv.
 
Det här inlägget var inte mycket att hurra över men det kan faktiskt bero på att min dag inte varit så jätterolig idag, så kan det vara, ha det bra allesammans:)

Jag har nog världens mest lataste jobb

Men ändå blir man trött? hur kommer det sig? Skumt är det.Idag var jag ensam hela förmiddagen till 12.30 sedan kom Alex ocg gjorde sällskap till 19. Jag har så långa pass, det blir väääldigt långtråkigt, så kunde man inte sitta i solen heller det blåste ju tornado liksom. Önskade att jag också kunde sitta med en laptop in knäet på jobbet men det funkar ju inte liksom, nu börjar alla stammisar ramla in på badet och det är alltid lika trevligt, det roliga är att alla vuxna och barn till och med kommer ihåg vad man heter :) Imorgon skulle det tydligen bli lite bättre väder, då åker bikinin på bara, imorgon ska jag jobba med Olle, en ny kille.

Jag saknar förresten alla mina vänner, hinner inte umgås med folk känns det som, nu i helgen är det  väldigt fullt upp, min syster kommer hem plus att jag jobbar hela helgen. Jaja!

Måste bara visa en fin bild jag tog på Wilma som jag tog på mitt kalas i söndags, när hon nu väl får valpar vilket hon aldrig verka få ska jag iaf få en :)


Jag är så hiiiimla glad!

För jag har tagit körkort:D HIhihhi


Studenten 08:a

Mmmm har aldrig haft roligare, älskar verkligen det här kortet på mamma och pappa, riktigt naturligt skratt , de bästa föräldrarna i hela världen!

<3




Lystring sörpingsbor!

Vad sägs om en öldrickarkväll på bryggan eller Å cafét en fredag eller lördag, skulle vara väldigt trevligt, Ponta läser du så kan du ju sprida, om ni är intresserade såklart! Jag och Memme pratade om det och skulle ju vara roligt att samla alla för en gång skull och festa till det lite.
Dom som tycker de låter kul kan ju fundera på de, kanske kan bli nästa helg , hoppas på bra väder!

Måndag och ledig

Jupp sitter hemma nu, har varit i stan  och kollat på en lägenhet med Emelie, dock inte jag som ska flytta in, men kommer nog vara där ganska mycket ändå ;)  Sedan blev det fika på stan.

Igår var det jobb som gällde, jobbade ,med Johanna, en ny tjej, trevlig! Sedan blev de fika och bio, The Happening, sevärd var den verkligen, lite väl äcklig ibland kanske men helt okej:) alltid mys med biobesök tycker jag speciellt när vädret är lite halvtråkigt.

Ikväll blir det lugnt vet inte om jag ska jobba imorgon men tror inte det.
Sen blir det midsommar också blir nog ganska lugnt men kanske blir Arkösund på midsommardagen, samma dag som min födelsedag ;) Nu ska jag äta sockerbullar som mammi bakat jäääättegoda.

Puss på er!






Tre studenmottagningar plus Å cafét!

 Igår blev det studenfirande för hela slanten, började på utspringet på nyströmska, var jättekul äntligen lite tryck på det, brukar vara så lugnt men det här året var det ett riktigt pådrag:) Sedan bar det av till morfars kulle där jag och Memmsi skulle fira Sanna bland 50 stycken andra hehe, blev en jättetrblig mottagning med god mat, fin tal och trevliga människor. Men där kunde vi inte stanna hela kvällen, vi drog vidare mot korskullen där Anna hade sin mysiga lilla skiva, de flesta hade gått när vi kom men där var detr jättemysigt, drack vin och kaffe ihih:)

Efter vandring ner för kullen for vi till familjen Hietanen på Rådjursstigen, mycket mysigt åt jättegod tårta och drack cider och blev lite småroliga tillslut;)

Klockan blev ganska mycket och vi bestämde oss för att gå till Å cafet som var det enda som var öppet i hela östergöland kändes de som, jag glömde dock mitt leg, trodde inte man behövde det men efter mutning och ren protest knuffade Sanna in mig haha men det var kul där, alla vara ju liksom där, kändes som lite back in the days med allt sörpingsfolk hehe, inget fel, sommarmys helt enkelt. Har samlat lite bilder från dagen och kvällen.

Tack alla för en bra dag och kväll:)

         

  

Oh yes we did it:)

Härlig start för sverige, kul kul :)
 På lördag är det match igen, hoppas jag på en eller kankse  till och med två öl i handen då med skulle vara fint de!
Diggade verligen sveriges klack, var helt gult på hela ena sidan ju, underbart verkligen härlig stöttning så himla maffigt, helt guuult!, det gillar vi :) Skulle vilja åka på en landkamp någon gång, har aldrig varit på det, kanske nästa Em är något att satsa på det är nog värt pengarna tror jag.

Förresten idag var det avslutning i skolan. snyftigt men fint, känns både jobbigt och bra på något sätt att lämna skolan någon gång måste men man ju nu ska bli vuxen eller man blir väl aldrig heölt vuxen jag vill iallafall inte bli det hehe:)

Imorgon är det dags för lite studentskivor ska bli rikigt trevligt, gillar sånt, man blandar lite olika åldrar, brukar vara lite mysigt, jag och Memmsi ska vandra runt lite hos Sanna, Anna och Jessica, hoppas på vackert väder :)

Men godnatt alla fina.

Jaaaa kom igen då ;D

Ikväll gäller det, äntligen är det igång på riktigt, älskar mästerskap som dessa;)






Studentveckan och allt

Såååå underbart det har varit, har aldrig haft så roligt, vi ska inte ens tala om brännbollen och flaket det var nog höjdpunkterna på hela veckan:)
Vädret har ju varit kanon det också, men en liten förkylning hann ifatt mig sista dagen, mådde riktigt dåligt på kvällen och kom hem med feber, nu har jag mått ganska halvdåligt men vadå, var ju frisk hela veckan, så nu kan jag gott vara lite sjuk är iallafall på bättringsvägen:)

Skolavslutning imorgon kommer böla sönder mig, ska hålla lite tal också tillsammans med danni, och tessan! Blir toppen tror jag:)

Landskamp imorgon, har följt nästan alla matcher i Em än så länge, tror det är nån jag missat, gillar verkligen sådana mästerskap dom är ju inte så ofta, då får man passa på, vi höreeees:)