Weekend soon

Mmm I like, helg snart och jag kommer ha en superduper helg, fest på fredag och slappis fotboll med Timmy och Jessi  :) Imorrn slutar jag klockan 11.40 imorgon, men egentligen slutar jag 16.20 men jag skiter i det sista för kl 16.00 bär de av till Arkösund :) Wiiiiee
 Kommer bli så himla mysigt med kallt snö, ett härligt hus ute på landet med min tjejer och deras grabbs, plus några till :) Och du förlåt för mitt skämt, jag skäms och de kommer bli pinsamt men de är grejer man får ta! hahha gud.
Ska färga Hannas hår imorgon, har praktiskt färgprpv, det kommer gå bra, känns prima iaf :) Idag var jag + 3 tjejer nere på proteam och skällde ut folk för som snott grejer av oss på skolan haha va kul de va! Linda är skönt, Hon bara Jag sköter snacket , vi var 4 tjejer och på de gymnasiet tror jag att det går 90% killar , jag kände mig cool och duktig!

Nu ska jag kila, fika som vanligt, gatt, Pusselipuss

Heeeeey

Todeloo, idag har jag varit ledig! as skönt, har haft en heldag med Farmor, vi åkte in till stan, handlade grejer, farmor=Lulle! sen klippte jag henne och farfar sen fikade vi och jag åt värdens godaste bullar :)

Nu ska jag snart ut och gå, men nu först så lagar jag lite mat :)
I helgen ska jag ha så himla roligt, iiii party party, värsta härliga :D Planerat och bra, de gillar vi, kul att ha ngt att se fram emot! Jag skulle egentligen åkt skridskor idag, men det var alldeles för kallt för att göra de tyckte jag, men jag och ewe ska nog köra lite hockey snart hahah, snygga :D Nae nu ska jag kolla om min mat är klar! Chillevippen!

Yessss

Allt är väldigt bra just nu :) nu äter jag popqorn och lyssnar på Maria Nema, älskar hennes musik, Hold me, bääästa låten! Idag har jag praktiserat oh har fått reda på att jag fått sommrjobb på min praktikplats, kan de bli bättre än att jobba med de man tycker är kul? nooo :D Idag slingade jag memme söts hår, det bliv bra:D ska göra de en gång till så hon blir helblond igen, vi hade de trevligt idag! Idag åt jag kinamat gatt gatt! 

Jag ska beställa en klänning från la redoute snart, är dock en sommarklänning så jag lär ju få vänta med att använda den, vill ha sommar! jag är ingen vintermänniska, förutom att jag är en vinter :P då ska man egentligen tycka om vintern, men jag gillar ioförsig vinteraktiviteter :) jaj ha de gött ! / Viktoria maria


Myspysdag på G!

Japp nu är det myspysdag på g! Den 24 januari är det studiedag och idag satt jag Eve, Frida, Tessan, Daniella i cafeterian i skolan och planerade våran skridskodag som vi ska ha då, vi ska åka skridskor hela dagen och ta med oss varm choklad och goda mackor :) ska bli så himla mysigt! måste bara ta mig ut till vårat förråd där mina gamla skridkor ligger :)

I helgen vet jag inte riktigt vad som gäller än, men hoppas på en fest iaf, det är nog ganska så fixat :) Wie! Nu ska jag kila , Pusselipuss på alla stjärnor

Snyggast

Mammas citat: Varför prenumerera när man kan ha lösnummer? Hahaha she's wild :D

Snyggast

Mammas citat: Varför prenumerera när man kan ha lösnummer? Hahaha she's wild :D

....

So dont go away, say what you say , Say that you'll stay!








Hungrig!

Jag är Hungrig! Igår hade jag en lugn men väldigt mysig kväll med min sötnos Sanna! vi pratade i säkert 3 timmar:) Idag har jag varit på stadiumcup i nrkpg, satt med jessi, timmy, freddan, ahah timmy fick en boll i magen nbär han satt och tittade hahahaha ;D jobbig för honom, trodde han skulle spy, (han var bakis)  
Vi satt och tittade på fotbollskillar och drack kaffe och pratde, det var en rolig söndag! Men nu är jag hemma och väntar på maaaaaat! det är typ orkan Ingalill eller nåt ute :P usch!

Jag vet inte hur jag ska göra med dig, du blir bara bättre och bättre :)

Tjoho!

Wiiie idag har jag haft en jättebra dag! Gick upp klockan 8 imorse, åkte till linköping med Hanna, handlade kläder, wei hittade mycket för en gångs skull, känns väldigt bra! Vi åt mat och myste och sedan åkte jag till Estetica och klippte min moster sedan åkte jag hem, och nu sitter jag här och ska snart se A lot like love :D
Jag har världens bästa syster!
Det regnar ute, inte kul alls, vad har hänt med vårat väder, det ska vara snö nu och minusgrader, jag vill ju åka pulka!!!
Imorgon ska jag nog tona mitt hår, hoppas på att de bli lite fräschare än vad de är nu, ser ut som jag vet inte vad. Men jag skyller på vädret som kan göra med allt annat också!  Jag solade igår och är rosa i ansiktet, wei, kul kyl, brukar aldrig bli rosa/röd, men det var tydligen nya rör, såg inte skylten smart som jag är! men men ! Nu drar jag BYE!

oj

oj glömde pojkarna i min sista goodbye fras, aurevoir les garcons! ihihihi

Gaaaaah

Dina sega jäääävel!!! Förlåt men får spader! 
Jag är fortfarande sjuk, tror jag har fått ögoninflamation, gulligt, mm tycker jag också! så är jag fökyld också.
Idag har vi haft kalas för pappi , han fick massor fina presenter och blev jätteglad :) Vi åt mat och jättegod vit chokladtårta mm mumsi! Kusiner, farmor ,farfar med flera var här, myspys, K-J hade med sin flickvän som jag träffade för första gånen, hon var jätttrevlig, Fia hette hon! Skola imorgon, vill inte!
 Var inne och tittade på lite kläder förut, har hittat mitt nya favoritmärke nu, Carin Wester, jäädrar vad fina kläder! 

Nae nu ska jag kila, Aurevoir, mademoiselles et filles!

Mhmm

Mhmmm nu är det fredag och jag har ingen fredagskänsla alls, jag är förkyld :S Inte kul att vara det på en fredag! Var hos Emmelie igår, yeah vad kul vi hade, lagade mat, och fikade, vi fick göra om kaffet typ 100 ggr kändes det som , men de blev ju gott tillslut :) Såg på Ice Age 2 nyss, hihihi så härlig film, jag gillar den så mkt, men den har ju ungeför samma handling som första men den är riktigt rolig :) Köpte Hairstyle tidningen igår, wei bästa tidningen! Och nu fick jag en träningstidning av pappa som han köpt till mig som heter Träning och hälsa, hmm undrar varför just jag fick den?Hahaaha :P Men men, nu ska jag kila, Bye!

Nytt år

Nu är det ett nytt år 2007 mmm coolt när det är typ 2060 då kanske man fortfarande lever! Undra vilken nyår som var bäst då. Men det här nyåret var ganska roligt, lite halvsegt ibland, men kul :) Memmes och min stund på toaletten haha, jag skrattade så jag inte visste vart jag skulle ta vägen :D Och Sanna lika söt och skön som vanligt! Du är bäst!
Idag va jag ute och gick en promenad på 6 km kl 12, ganska duktigt om jag får säga det själv. Men jag gick ju inte ensam, mamma, pappa, Doddo, Böcka och jag och Fjauni, hahaha jag och fjauni är alltid lika fina ihop, haha ! Imorgon ska Hannis jag och fjauni och handla massa grejer, Hannis har skrivit en hel lista, räknat ut vad allt ska kosta och grejer, så typiskt henne!
Undra om det blir storm??
Jag är riktgt trött nu, ska snart gå och lägga mig haha klockan är 22.16 men skit i det!

En liten vits!
Varför kan man inte sätta Christer Fuglesang i ett fängelse?
För han har en rymdräkt! Haaa!

Aurevoir! / Viktoria