wieee

Det kommer bli så brrrrra :)


:S


KLUMP I MAGEN!

Haha

Vilken Helg hahaha, helt sjuk! Har nog aldrig varit såhär trött som jag är nu, har knappt sovit ngt och imorgon har jag prov, de kommer gå skit, men vad tusan det va så lyckat igår så då har jag iaf en anledning att inte kunna plugga idag, så de är värt de :D Hahaha!


Ha de bra!

Helgen och framåt

Helgen har börjat bra, var på litet party med Sannie, det kan aldrig bli misslyckat med min bästa!Hahha Sannas Adolf va så gullig;Vad söta ni är ikväll tjejer! Hahah.

 Resten av helgen blir rätt slapp tror jag, imorgon blir det utedag först med en promenad som jag har börjat med varje dag nu. Har redan idag gått 6 km:) Efter min promenad imorgon blir de att träffa Jessi och titta på fotboll med henne. Och sedan en liten glass kanske? men de beror förstås på vilket väder det är, kan verkligen inte äta glass när det är molnigt .

Valborg, Valborg, Valborg?? Vad händer? Är det någon över huvudtaget som har ngn idé vart man ska va någonstans? Jag älskar valborg och midsommar bästa festdagarna!
Och idag är det förresten 2 månader kvar tills jag fyller 18 :)
Jag har mkt att se fram emot nu,Sommar, Körkort, 18-årsdagen, Sommarjobbet, Halmstad, Italien och kanske en annan utlandsresa? Wiie lääääängtar!'



Ha de underbart för det ska jag ha :)
 Jag på mitt första åk på vattenskidor förra sommaren.

                                                                  

Underbart!

Underbaaaraaa soooool :D Hanna fyller 20 år idag, det blir grillparty! , grattis Lulle!




                                                                                   
 <---- Sis!

:S

Småtofflar är vi allihopa allihopa allihopa!

Idag har det varit en skiiiitbra dag, får se om kvällen blir lika bra, tvivlar på det eftersom alla ska toffla.

Wie!

JAG HAR KLIPPT MIG =)

Känns så skönt ch bara bli av med lite hår så jag har ungefär hår till axlarna nu, känns lite vårhärligt med lite längre kort/halv långt hehe:) ska ta bort mina äckliga slingor snart! Imorgon blir det myskväll ihihi :)


PUSSELIPUSS!!





 


Påskhelgen

Påskhelgen har bestått av en hel del aktiviteter, bland annat trädkapning , biltävling,fotbollsmatchtittande, goda middagar med vänner, spela spelkväll, promenader och massa påskägg :)

Snö ute inte så himla roligt att titta ut imorse, men som tur är så har det mesta försvunnit :P
Jag känner mig som en deg som har jäst, usch bara stor och tjock, inte bja, men var ju faktiskt ute och gick ca 5 km så lite duktig har jag iaf varit :)  Skola imorgon, ska bli tråkigt men ändå inte, går bara till kl 13 på tisdagar så de blir en mjukstart :D Ae måste kila, men de kommer bilder från vårat kalhygge som har skapats nu, och på mig med joggingsbyxor, t-shirt och mössa i en skylift :P Jajja ha de feint:)

Kalhygge / fotbollsplan?

Yeah våran tomt har förvandlats till ett kalhygge, har typ inga träd kvar, pappa har sågat ner 1 plommonträd, ett körsbärsträd och en buske för han trodde att de skulle bli bättre bild på parabolen om dom försvann, men så var dock inte fallet. Nu på fredag har pappa fått för sig att såga ner ytterligare 2 träd. en björk och en tall, dvs att vi har kvar 3 träd när vi från början hade,8 träd, gillart, får inget vindskydd och inga träd på våran tomt, ser snart ut som en fotbollsplan också.

Pappa är snygg, det enda jag kan säga!




Tisdag

Tisdag idag, har varit på stan me mamma, farmor, emlie och Hanna, alla hittade massa grejer förutom jag som bara köpte ett rosa läppglans från Face, men jag får väl vara nöjd ändå, shoppade ju grejer förra veckan :)




                         image7 Checka in den här snygga frillan från Toni&guy, riktigt sjysst färg och frilla!

Första dagen på Påskolvet

Har börjat lugnt men bra, har varit ute på en långpromenad med mammi, gick faktiskt närmare 6 km, och sdan har jag suttit ute och läst bok:) Helgen var lyckad, va hemma i fredags, fest i lördags och sedan igår lekte jag först me tesselie sen me emmelie :) Trevligt trevligt, hoppas att veckan blir bra, men den kan bara inte bli misslyckad med detta väder iaf :P hehe Fest på onsdag`? skulle va kul! Men har en ny underbar låt som jag lyssnar på heeeeela tiden! Timbaland med one republic-apologize, såå otroligt bra! den måste ni bara lyssna på om ni inte redan har den :)

Nae dags att gå ut i vårsolen igen, hej hej alla solstrålar!

Och adolf och Sanna Tack för skjutsen och vinet, kändes som jag inte hann och tacka ordentligt, men ni är så söta båda två:) Tack!

Pussheeey!

                                                                          image5