Konversation på Barberar'n

Janne-vet du vilken sexställnings som ger fulast barn?

Tessan- nae det vet jag faktiskt inte?

Janne- Gå hem och fråga morsan du.


Hahahaha! (tessan är inte ful)


Lördag

Idag är det lördag :) Har inte gjort speciellt mycket, storstädat mitt rum(som var väääldigt stökigt) varit ute och gått och nu har vi gäster. Igår va det en dag i Sthlm som gällde, jag och Tessan hade det jättemysigt, shoppade och åt som as :P Köpte ett par ljusblåfärgade jeans på Urban och ett linne och en jeansjacka på Zara, sen blev det lite smågrejer; Pilotbrillor, hårspännen, örhängen, läppglans och en plunta i tomat form ahha :P :) Kände verkligen att jag behövde lite shopping, man blir så mycket gladare av det, speciellt när man har världens gulligaste med sig också :D

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, antagligen är jag hemma för jag är sjukt trött, men från början kanske de va fest på g, men vi får se hur det blir med det nu. Pratade med mitt guldhjärta förut (Sanna) kändes som de va dölänge sen vi såg, kanske de va också, men skönt att vi hörs på tele iaf, det är ju ganska mkt nu innan sommarlovet, hatart! Men nu är det dags att drrra! Ha de gött pussochhej

Onsdag

Onsdag, lill lördag, I dont think so. Har varit hemma hela dagen, riktigt skönt, va ganska trött men nu har jag vilat upp mig :) Har varit lite med william sen varit ute och gått, pratat med Sanna och Tessan i telen. Min familjs ständiga kommentar när detr ringer: Ta de du Vickan för det är alltid till dig. Hahah jo jag kan faktiskt hålla med om att jag pratar mycket i telen, det är mysigt tycker jag :)

På fredag är de Stockholm som gäller, känns bara lite trist att jag har fått två vattenblåsor på mina stackars fossingar :S Men det ska väl gå bra ändp hoppas vi! Ser fram emot, Urban, Top Shop, Zarah, secondhand butiker och alla andra butiker som är sevärda :) Helgen ska vi försöka klämma in nån fest nice nice. Se ya:)



                                                                                      


Thank God It's Friday!

Äntligen fredag, har jaft en mysig hemmakväll, Willy är här hemma med Hanna och ska vara här i en vecka, haha vi satt och kollade runt lite på internet och då visade han deras  film som dom filmade in på flygplatsen i Hamburg när dom väntade i 6 timmar när dom skulle med flyget till Thailand, haha kolla på det här klippet, snacka om rastlösa,helt spontantm så jävla kul :)

http://www.danstendahl.se/toms/



Eurovision imorgon!! SVERIGE !OLA SALO! <3 <3 <3


                                                                         

Todello

Tjo! Helgen har bestått av mys, ingenting annt, planering av sommar och resmål, utan mig, kul att alla andra satt hemma och planerade vart årets semester skulle gå, va så kul när man va liten och hela familjen och kusinerna och alla åkte tillsammans, jag har aldrig åkt på en semster med bara min familj, skulle kännas jättekonstigt och tråkigt. Men när mamma och moster fyller 50 åker båda familjerna eller den såkallade storfamiljen till Thailand, det är iaf bestämt =)

Har en nyttig vecka som har hållt  sig i 2 veckor, känner mig riktigt nöjd! köpte inget fredagsgodis, wie :)

Idag har jag varit i skolan sen har jag solat och sedan blev de en glass med daniella och tessan. Hahah jag tycker så synd om Sanna, Matilda,Patricija och Anna som har äckliga italienare hemma hos sig, jag skulle aldrig klara det! Tappert gjort brudar!
Den här veckan kommer bestå av att:

 *Färga håret, på andra och mig själv
  * Motionera
 * Plugga

Dags att gå ut och gå, ha de bra!

Ska ut och gå nu, ha de fint! Pusselipuss =)

Herregud

Så jävla orättvist det är ibland, Hur kan de komma sig att världens snällaste människa som inte gjort nåt dumt mot nån dör utan någon anledning helt plötsligt? 54 år är alldeles för tidigt. Vad händer nu då?


Igår va de valborg och det va lyckat förutom att min lilla hemfärd blev lite komplicerad, men eftersom man har världens bästa mamma som kommer och hämtar en klockan 04.30 så gick ju allt bra! =) Memmis behöver inte ha ngn skuldkänsla, jag fattar ditt resoneman, jag skulle kanske gjort samma sak, tycker om memmis, hon är söt :) Heheh, den här agen har bestått av en dags shopping som jag inte alls va sugen på, men va tvungen. Jag har druckit 100 liter vatten och sovit. Den här veckan kommer gå sjukt fort, lite skönt.

Pusselipuss godingar ;)