Tisdagen smyger sig sakta inpå:)

Japp, imorgon börjar det, kommer bli askul alltihopa ska ju bli fint väder den här veckan iallafall, kan ju inte bli bättre!
Ska kanske åka till Mia och hämta min klänning som jag ska ha imorgon på mösspåtagningen, blir en blommig historia från Urban som vi tjejr köpte en varsin, nästan alla, i Köpenhamn. Lovar att jag skulle kunna glömma mössan imorgon, så typiskt mig men har skrivit en stoooor lapp, man vet ju aldrig;)

en annan gren bara

Mitt favoritbidrag igår, Armanien som jag verkligen tyckte skulle vinna, liten sommarhit, får lite dangolvutomlandskänsla ;)


http://www.youtube.com/watch?v=Tg0zihZLKcE


Jag klarade det!!!

Wiiihuuu, äntligen! var i Västerås idag och gjorde om min damklippning, gick upp 04.30 och var framme 08.00, har aldrig varit så nervös, mer än på mitt förra riktiga prov, faktiskt, usch var helt övertygad om att jag var kuggad, vilket jag inte blev sen, blev helt chockad, ungefär nu som jag har förstått att det verkligen är över nu och jag har fixat det!

Jag är riktigt nöjd, grattis Vicky och Hanna som också klarade det, resten har jag inte hört om men det gick säkert bra för dom också:) Nu ska det firas med mösspåtagning på tisdag ,en öl i högsta hugg och mössan på skallen!

Måste bara säga att jag har världens bästa föräldrar som alltid ställer upp för mig, bästa!



Lite roligt

Pratade med Oscar förut, om valsen om vi hade varit på träningen, jag frågade hur det hade gått, han sa;Lite halvknackit, men kan ju fram bak sida sida snurr. Sida från bak sida sida snurr.

Lät lite kul , jag tror det kommer gå utmärkt:)

Färdig!

Oh yes, känns helt underbart:)

Råkade ut för att bli rånad på min solglajjer idag, KUL! hoppas du får använda dom flitigt, jag har dock inga nu din jävla fucker som tog dom!,bra smak har du iallafall! Nee men det är roligt få kinesögon och gå och kisa, wie!

Snart är det dags för att äta och sen kila bort tlll farmor och sy och pyssla, låter som jag går på öppna förskolan, men ska iallafall fixa till två klänningar, en storblommig rosa och en mörkblå som ska göras om lite, farmor är bäst! Tjing!

Blir inte så mycket gjort:/

Hej hopp!  jag har prov imorgon, vad håller jag på med? gör bara massor som inte alls har med pluggandet att göra, har åkt och köpt tyg till en klänning, klippt moster och kusin och sen pluggat liiiite, och jag måste duscha och se geys?? oooh får strunta i greys!

Fick ett brev från mitt sommarjobb, ska ha utbildning 1/6 mellan 9.00-15.00 kuuuul, Ottenbränbollen då, och det var verkligen obligatoriskt, segt! plus att jag är grym på brännboll, sorry guys ni kommer förlora utan mig ;)

Hade valsträning.gick som smort på slutet, gillar vi ;) Kul att jag och vicky sa "det gillar vi" jättehögt exakt samtidigt i skolan haha ;P

Jaja måste fortsätta, ha en bra kväll :)

"Oh nu spottade jag ut vingen"

Så lät det helt plötsligt när jag hade mitt första telefonsamtal på två veckor med SötSanna, hon råkade få in en fluga i munnen, lät väldigt roligt, "Åh nej men gud! nu flög det in en fluga i munnen, och nu spottade jag ut vingen" haha !

Ja ni, denna dagen har gått, gud vad de går fort nu, skönt men ändå inte, nästa vecka få gärna stanna upp lite grann så man hinner njuta lite :) Mösspåtagning på tisdag som sagt, LADDAD, vi gjorde upp schemat med klassen om hur vi ska lägga upp allt, de kommer bli skitbra!
Blev även tårtkalas, Kjell min mentor fyllde 60 år, han är hur skön som helst, han var även med oss till Danmark!

Resten av min dag har bestått av en körlektion som jag gick bra, skönt, gillar verkligen min körlärare, vi kommer jättebra överens!
Sedan var jag hemma pluggade, usch väldigt lite, imorgon blir de verkligen att ta tag i det där, sista nu ju! Senare bar de av till farmor och farfar (ca 100 m bort) klippte farfar och hämtade mina klänningar samt beställde en ny, tycker synd om farmor som syr och syr åt mig:) hon är guld värd hon! farfar med iof hehe.

Och nu sitter jag här, i min snygga fotbollsoverall med sverigefärgerna, känner mig sportig, kan ju vara kul ibland, allt sportiga i mig är nästan borta tyvärr, låg i rätt bra när jag var liten, men latheten tog över tyvärr! Jaja  ska plugga och sova, ha en fortsatt bra kväll och natt!

Natti natti :)


Lite saker

                                                           

Lyssnar på Jack Johnson-better together, gammal låt, men oj så mysig :)

Tjingeling!


Jag kan faktiskt se ljuset i tunneln

Oh yes! känns underbart, men så bra har jag de inte, liiite liiite kvar, en skrivuppgift i svenskan plus ett arbete och småföretagandeprov om bokföring men sen mina vänner.
Ringde till Frisörskolan i Västerås idag, ska dit på söndag och göra min damklippning som jag missade, förbannade tryckgraderingen alltså! Så kl 8.00 skulle jag infinna mig där, det betyder att jag behöver åka ungefär kl 05.00 på morgonen, kul! Men vad gör man inte jag ärglad att de blir gjort, det är faktiskt värt det! Dom var iallafall jättetrevliga att prata med, kändes bra :)

Den här dagen har verkligen varit lite halvskum, började med att jag försov mig 40 minuter, vaknade 06.35, min buss går 06.50, jupp jag sprang slängde på mig kläder, borstade tänderna och sprang som en galning till bussen helt yrvaken,det var en viktig lektion som jag ville vara med på så kände mig lite skyldig att komma, kom iaf till skolan, sedan slutade jag vid 12 tiden, gick till Jessi, lunchade, och tog bussen till Sörping, insåg att min buss inte gick, fick ta en annan och gå 5 km, kul!, började dugga lite också, men som tur var hade jag sällskap med Cilla och Oscar, det gick ganska fort ,och var roligt med sällskap!

Så nu sitter jag här och dricker kaffe(sällan) och ska börja med svenskan och renskriva religionen.
Oscar berättade att nya ägaren av slottet vid oss ska bygga golfbana precis utanför oss, hihi, men dock kommer det flyga in massor med golfbollar på tomten hehe, sånt man får ta.

Ha de bra alla fina, kämpa på de är inte mycket kvar:)


image92

Huh?

A strange feeling hit me yesterday.


image89

Snubblade över målsnöret!

mmm hade ju mitt gesällprov igår, klarade allt förutom damklippningen.,..2 av 25 klarade det. Tessan och Siri, grattis! Det var tufft igår, bedömningsmännen var hårda , riktigt hårda. Vi kom dit k 8 åkte hem 00.20.
Jag är helt slut, får se om det blir något imorgon, beror lite på hur kroppen mår, man  blir helt slut när alla spänningar släpper och man har jobbat så hårt. Nästa söndag blir de omprov i Västerås, jag ska dit!

Tack alla underbara för stödet, nu vet jag vilka som verkligen bryr sig på riktigt och verkligen förstår hur viktig det här är för mig,

Hela min tankeverksamhet har gått åt till den dagen. Nu kan jag snart börja slappna av och verkligen njuta av att faktiskt vara student 08. Har inte riktigt brytt mig så mycket om det, men nu jävlar, efter mösspåtagningen och 2 veckor framåt är det fullt ös medvetslös som gäller ;)


Jag är glad!!



image88i


Lugnet före stormen.

Hej alla fina :)
Det är lugnet före stormen, imorgon är den stora dagen med stort D. Gesällen, det är då det gäller!
En kort sammanfattning om gesällen.

* Ett bevis på att du är duktig och seriös frisör.
* Du får 100% i lön
* 8 moment
*9 h arbete
* 3000 kr
* En utbildningsnämd som bedömmer
* 24 elever
* En dag, en chans!

Lyssnar på Chris Brown- forever bland annat för att bli lite lugn...

Håll tummarna snälla:)

Sol, njöt av det i ca 15 min.

Mmm  verkligen skönt att man får njuta av det underbara vårvädret, tror jag varit ute i högst 15 minuter idag, jag som hade tänkt att försöka sola lite, det är ju helt kört kan jag ju säga.

Idag har jag varit skolan, var helt slut idag kändes som jag aldrig riktigt vaknade, gick i en dvala, egen bubbla liksom, skumt.
Sedan vid 13.30 bar det iväg till Norrköpings halkbana, vi var 4 stycken och det var riktigt skoj, själva halkan var inte så rolig som jag trodde, var så kort bana. Men jag åkte med en tjej som hette Merci, hon var väldigt trevlig och vi pratade jättemkt, så körde vi ihop med, det var roligt, fick även fribiljetter typ 30 st till friskis och svettis som halkläraren gav mig, han var tydligen gyminspektör där också, snällt av honom!

 Men som sagt skönt med halkan klar, jag är nöjd!

Nu då, jaaa har tittat på greys och morgonsoffan, sappade lite emellan, kul att man byter "känslor" men programmen, först tittar man på morgonosoffan och sitter och asgarvar, sedan slår man över till Greys och börjar lipa hel plötligt, jag har väldigt lätt för att gråta tillfilmer etc, dock inte så mycke i verkliga livet.

Men men,helgen närmar sig, men tills dess har jag 200 andra saker att uträtta, tex, körlektion, gesällträning ,kunder, solning och plugg.

Bjuder på några bilder i bussen till Danmark och lite annat,

Tjing Tjing!


image83




image84


image85

image87

Det är väldigt väääldigt mycket nu.

Hinner knappt andas, helt sjukt vad stressad jag känner mig, gesäll, halka, körning,provning av klänningar, skola, plugg, bläääh. På torsdagen den 15:e maj smäller de, då avgörs det, gesällen, kommer vara så himla nervös så jag kommer spy. Wish me luck!

Min helg i Göteborg var helt underbar, vi var ute och åt, gick promenade, shoppade,,myste och spelade spel, hela familjen och William, så kul att åka iväg en helg sådär ibland, det bästa vara att träffa syster yster, har saknat henne mkt, nästa gång vi ses tar jag studenten wiiiihuu=) inte ens en månad kvar, helt sjukt!

Men ska kolla desperate som alla andra tjejer nu ;D Ha en underbar kväll!

Peace.

Tjollahopp första maj!

Japp stressig dag, hinner knappt skriva längre:/

Mitt valborgsfirande var väldigt lyckat, var hos adolf, i hans lägenhet utan adolf med sanna, anna, jessi sedan kom martina, ida och mickis, sedan gick vi till G drack lite vin för att sedan traska vidare till Hugo, tänkte även ta oss in på palace, ställde oss i kö utan jackor, i ca 20 min , frös och gav upp, gick in till Hugo fick skitkul, så jag är nöööjd:)

Denna dag har varit stressig, buuuhu, var i stan först med moster, mamma, och kusinen, köpte en jeanskjol, 2 bh:ar , ett par trosor och ett läppglans, skönt att handla lite, de behövde jag:)
Sedan hem och käka, åka till mormor och morfar och klippa dom, hem igen, sedan till farmor och farfar och sy upp min balklänning och studentklännng plus klippa farmor. STRESSIGT.

Nu har jag packat ner sakerna jag ska ha när jag ska tillbringa min helg i Götet med familjen, ska träffa Hanna(syster) och William.(pojkvännen) Ska bli mys, gillar dock inte att itta 4.5 timmar i en bild med mamma och pappa som lyssnar på dansband och massa gooooa klassiker. Jaja får bjuda på det helt enkelt.
Nu är de dags för Sanningens ögonblick på 5:an som min syssling medverkar i idag, hoppas inte hon skämmer ut sig, Bye!