Jag kan faktiskt se ljuset i tunneln

Oh yes! känns underbart, men så bra har jag de inte, liiite liiite kvar, en skrivuppgift i svenskan plus ett arbete och småföretagandeprov om bokföring men sen mina vänner.
Ringde till Frisörskolan i Västerås idag, ska dit på söndag och göra min damklippning som jag missade, förbannade tryckgraderingen alltså! Så kl 8.00 skulle jag infinna mig där, det betyder att jag behöver åka ungefär kl 05.00 på morgonen, kul! Men vad gör man inte jag ärglad att de blir gjort, det är faktiskt värt det! Dom var iallafall jättetrevliga att prata med, kändes bra :)

Den här dagen har verkligen varit lite halvskum, började med att jag försov mig 40 minuter, vaknade 06.35, min buss går 06.50, jupp jag sprang slängde på mig kläder, borstade tänderna och sprang som en galning till bussen helt yrvaken,det var en viktig lektion som jag ville vara med på så kände mig lite skyldig att komma, kom iaf till skolan, sedan slutade jag vid 12 tiden, gick till Jessi, lunchade, och tog bussen till Sörping, insåg att min buss inte gick, fick ta en annan och gå 5 km, kul!, började dugga lite också, men som tur var hade jag sällskap med Cilla och Oscar, det gick ganska fort ,och var roligt med sällskap!

Så nu sitter jag här och dricker kaffe(sällan) och ska börja med svenskan och renskriva religionen.
Oscar berättade att nya ägaren av slottet vid oss ska bygga golfbana precis utanför oss, hihi, men dock kommer det flyga in massor med golfbollar på tomten hehe, sånt man får ta.

Ha de bra alla fina, kämpa på de är inte mycket kvar:)


image92

Kommentarer
Postat av: lovisa

hoppas skrivuppgiften och det blir bra sen:D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback