Det är mycket nu ;D

Japp är verkligen mycket på gång så man vet ju inte riktigt vad man ska satsa på, allt blir lite halvdant, men de ordnar sig!

Helgen bestod av utgång i fredags, Mr & Mrs Otten var verkligen hur kul som helst, förfesten och allt ;D Igår var det melodifestivaltittande med J, mys!

Söndagen är seg som alltid, skulle pluggat teori men då har snygghuvena inte lagt in mina 10 prov som jag köpt på , irriterande! Igår provade jag balklänningen, den är inte färdig än men jag tror den kommer bli fin när allt kommer på plats, men hatar när man står och provar den framför spegeln och är jätteful i håret det passar verkligen inte ihop ;P

Nu längtar jag verkligen till riktiga våren kommer då det inte är för kallt för ballerinaskor och man kan ta av sig äckliga jackan som man dragit med i snart 3 månader usch! Kolla på fotbollsmatcher med glajjerna på och bara mysa med en kaffe utanför fräcka : )..

Påsklov snart då, längtar, syster och W kommer på fredag då ska jag passa på att umgås så mycket med henne som bara går, dom åker nämligen tillbaka på söndagen igen, vill verkligen komma hem till dom i Götet snart igen var verkligen hur kul som helst där, William och hans vänner är verkligen hur sköna som helst ;)
Resten av lovet ska jag till Sthlm, sen ska jag jobba på salongen lite sen är de ju studenkryssningen också, kommer bli grymt ;) Nu måste jag ladda inför imorgon, det är nämnligen Lilla Gesällen, kan jämföras som som lilla uppkörningen när man tar körkort, (´fast i frisör då) så vi får se hur de går , ska ta och ringa lite modeller och överensstämma om tider m,m så man inte sår där imorgon bitti kl 8 utan ngn som kommer !

Over & Out, Jonsson Mogata!





                                                                               image41 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback